Om jeg spiller i klubben eller ikke, vil jeg altid holde med Brøndby. - Rezan Corlu

Opstartsmøde for sæsonkortholdere: Her er de vigtigste pointer

Læs om torsdagens opstartsmøde for sæsonkortholdere i Brøndby, hvor CV, Palmå og Jesper Sørensen snakkede om strategi, økonomi, GFH, transfers, taktik og meget andet.

Brøndby logo

Torsdag aften afholdt Brøndby, traditionen tro, et opstartsmøde for sæsonkortholdere. Det skete i Michael Laudrup Loungen på Brøndby Stadion, hvor de fremmødte fans fik mulighed for at stille spørgsmål til direktør Ole Palmå, fodbolddirektør Carsten V. Jensen, cheftræner Jesper Sørensen, fysisk træner Anders Storskov og højre back Sean Klaiber. Arrangementet blev også streamet på Brøndby TV.

CV og Palmå benyttede muligheden til at fortælle om ambitionerne, økonomien, Masterclass og kulturen, imens Sørensen fortalte om et muligt gennembrud samt den spillemæssige udvikling.

Vilfortpark.dk fulgte arrangementet, og vi gengiver her de vigtigste højdepunkter fra aftenens hovedpersoner til dem, der ikke kunne se det live. Bemærk venligst, at nedenstående bulletpoints ikke er direkte citater fra aftenen men blot gengivelser af de pointerne.

Om økonomien og ambitionerne

Et af aftenens store emner var naturligvis Global Football Holdings, og hvad ejerskabet betyder for klubben. Her gav Ole Palmå indsigt i, hvordan det forgangne år er gået:

 • Han understregede, at det, der er blevet sagt, også er blevet udført. Der er blevet investeret i forretningen, faciliteterne, kvindeholdet og spillertruppen samtidig med, at man har respekteret Brøndby og lavet en værdiaftale

Derudover fortalte CV om, hvilken indflydelse GFH har haft på den sportslige administration:

 • Der er kommet yderligere kompetencer til med GFH, og det økonomiske fundament er solidt. Nu skal vi ikke længere sælge før, vi kan købe, og vi har råd til at afslå bud på spillere
 • Selvom vi ikke er favoritter til guldet, så kan Brøndby vinde alle kampe og tage førstepladsen. Ambitionen er at spille med om titlen og komme i Europa, da det økonomiske grundlag giver grobund for fremgang
 • Brøndby blev tidligere tvunget til at spille mere efter sine kvaliteter. Nu, hvor vi har en stærkere økonomi og et godt fundament, kan vi i højere grad udvikle os og få det udtryk, vi vil have

Om Masterclass

En af de hyppigste Brøndby-diskussioner i efteråret var den manglende spilletid til Masterclass-spillerne. Det var naturligvis også noget, der blevet spurgt til torsdag aften.

Her er hvad CV fortalte om Masterclass:

 • Antallet af fuldtidsansatte i Masterclass er blevet mere end fordoblet siden 2019. Derfor er vi også konkurrencedygtige, når de største talenter skal vælge klub
 • Udover antallet af ansatte er der også blevet investeret massivt i faciliteterne for Masterclass
 • Vi har aldrig stået stærkere i Masterclass i hans tid i klubben

Om den spillemæssige udvikling

Cheftræner Jesper Sørensen delte også ud af sine synspunkter. Her var det mest interessante hans tanker om den spillemæssige udvikling Brøndby har gennemgået i løbet af det seneste år, hvor han har været cheftræner.

Her er hans vigtigste pointer:

 • Brøndby har holdt fast i sit udtryk på trods af op -og nedture. Vi er dog blevet dygtigere og har fået bedre kendskab til, hvordan vi skal spille. Samtidig har vi fået spillet nye profiler ind på holdet
 • Der er ikke ret mange gengangere på positionerne i dag i forhold til for et år siden, da Jesper Sørensen kom til
 • I foråret vil han se et endnu bedre og mere chanceskabende hold
 • Brøndby skal jagte det næste mål selv, når vi er foran
 • Vi skal spille på samme måde som i efteråret men med et stærkere udtryk

Om Bundgaard, Nartey, Yeboah og Omoijuanfo

Sørensen kom også ind på flere af truppens profiler. Både de detroniserede angribere Emmanuel Yeboah og Ohi Omoijuanfo, der begge havde det svært i efteråret, stortalentet Noah Nartey, der måske står foran et stort gennembrud og nyindkøbet Filip Bundgaard. Her er, hvad han havde at fortælle:

 • Noah Nartey har gjort det godt, hvilket mange har set
 • Nartey har lukket det niveaumæssige hul op til resten af truppen
 • Bundgaard ville starte for de fleste hold i Superligaen, men han får ikke foræret en plads i startopstillingen
 • Det er en prioritet at tillade ham at blomstre på holdet
 • Ohi havde det svært i efteråret, og han fik en dårlig vane med at søge ud i siden. Han skal score mål og være inde i feltet, og det er ikke planen, at han skal rende rundt på fløjen
 • Det har været en længere proces med Yeboah, end angriberen selv havde forventet
 • Han er ikke på sin top endnu, men han bliver nødt til at indgå bedre før, at han kan få spilletid
 • Saksesparksmålet var en fed ting, fordi det kan sætte mere fart på Yeboahs præstationer

Udover ovenstående pointer fortalte både Klaiber og Storskov også om deres daglige gang i truppen. Her var de væsentligste bemærkninger, at Klaiber er rigtig glad i klubben og i Danmark samt, at han har ambitioner om at vinde titler. Storskov fortalte blandt andet, at Oscar Schwartau har det bedste kondital i truppen.

Fulgte du med i arrangementet torsdag aften? Del dine tanker om, hvad hovedpersonerne fortalte i kommentarsporet forneden.


Vilfortpark.dk er en uafhængig hjemmeside om Brøndby. Vi dækker stort og småt fra vores smukke klub. Vi sætter en ære i at give en stemme til alle medlemmer af fanscenen. Du kan følge os på XFacebookYouTube og InstagramPå den måde kan du sikre dig, at du aldrig går glip af en opdatering fra os igen.

 | Website

Medgrundlægger af VilfortPark.dk tilbage i 2021 og redaktør her på siden. Jeg så min første Brøndby-kamp i 1997, og jeg fik mit første sæsonkort til 2005/06-sæsonen. Aktiv fan på Sydsiden og udebaner i Danmark og Europa frem til 2017. I dag magelig sæsonkortholder på langsiden.

Har dækket fodbold for flere medier i ind- og udland, og er blandt andet blevet publiceret i The Blizzard, The Moscow Times, These Football Times og citeret i BBC, The New Yorker, Talk Sport, P1, Radio 24syv, DR, Ekstra Bladet og mange andre steder i historier om fodbold.

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Preben Gyllenøhr
Preben Gyllenøhr
3 months ago

Tak for det her.!!! Hvis I har tid må.det da gerne følges op af andre interessante bemærkninger, kommentarer, vurderinger osv, fra trup og klub