Jeg vil vove den påstand, at når Brøndby går ud til en kamp, er der næsten garanti for god fodbold og underholdning - Peter Schmeichel (Sagt før pokalfinalen i 1989, som Brøndby vandt.)

Bliv en del af VilfortPark.dk

VilfortPark.dk drives af frivillige, der dedikerer en stor portion af deres fritid til Brøndby IF, og vi søger altid nye ildsjæle, der vil bidrage til fællesskabet omkring klubben. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis du vil bidrage. Det kan for eksempel være, hvis du kan skrive, fotografere, designe, udvikle eller noget helt femte.

Frivillighed og lysten til at give noget til familien Brøndby er grundstenen i VilfortPark.dk. Siden drives af Brøndby-fans for Brøndby-fans, og vi søger altid at øge holdets størrelse for at kunne give vores medfans en endnu bedre oplevelse.

Vi forlanger ikke, at du har en lang og flot uddannelse for at kunne blive en del af holdet. Vi forlanger heller ikke, at du skal kunne investere et bestemt antal timer hver uge. Vores eneste krav er, at du brænder for Brøndby IF og, at du vil være med til at give dine medfans en god oplevelse, når de besøger VilfortPark.dk.

Alle, der ønsker at være en del af Vilfortpark.dk er velkomne hos os. Hvad enten du søger at blive en fast del af holdet eller blot vil bidrage med en enkelt ting. Vi søger alle slags kundskaber så længe, de kan bruges til at give noget tilbage til klubben og de mange fans. Det kan for eksempel være, at du er en haj til at tage gode billeder af Brøndby-graffiti, er god til at skrive artikler om klubben, har stærke holdninger om bestemte områder af klubbens drift, er god til at lave memes eller noget helt femte. Så længe det handler om Brøndby på den ene eller anden måde, er vi interesserede og vil meget gerne høre fra dig!

Sådan kommer du med på holdet

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så send os en email gennem formularen forneden og inkluder gerne følgende ting:

  • Hvad du kan bidrage med
  • Hvorfor du vil bidrage
  • Din erfaring med området
  • Lidt om dig selv

Det kan vi tilbyde

Hvor end vi gerne vil, er vi desværre ikke i stand til at betale dig for dit arbejde. Der er dog alligevel nogle goder ved at være en del af VilfortPark.dk-holdet og med tiden bliver disse forhåbentlig flere.

  • Ejerskab over sidens fremtidige udvikling og retning
  • Et inspirerende miljø, hvor ingen ideer er dårlige, og hvor vi konstant diskuterer, hvordan vi kan skabe mere kvalitet til den gul-blå familie
  • Mulighed for at nå ud til hele familien-Brøndby
  • Frihed til selv at vælge, hvilke områder du gerne vil arbejde med
  • Løbende feedback så du kan udvikle dine professionelle færdigheder
  • Mulighed for at få ligeså meget ansvar som du ønsker

Vi glæder os til at høre fra dig!