Tiden er formentlig løbet fra alt det der med Brøndby-ånden. I dag er det vind eller forsvind helt ned til U12-holdene. Folk har nok i sig selv, og vinder man, så er det godt, men taber man, er det skidt. - Tom Køhlert (Sagt i 2011)

Brøndbys historie – dag for dag

Brøndby IF har en rig og lang historie. Læs hvad der skete præcis på denne dag i tidligere år eller led efter specifikke datoer. Kalenderen dækker både stort og småt, og enhver læser vil formentlig være enig i, at Brøndby IF har en rig historie.

2003
Brøndby IF udlejer Peter Madsen til tyske VfL Wolfsburg for resten af sæsonen.
2012
Brøndby IF annoncerer købet af angriberen Simon Makienok Christoffersen fra HB Køge.
2017
Brøndby IF henter slovenske Gregor Sikosek til venstrebacken.

Kalenderen dækker de største kampe og sejre, berømte citater, store præstationer af (tidligere) Brøndby-spillere, landsholdsdebuter og meget mere. Her er både plads til de gode og de negative episoder, der har kendetegnet vores alles liv som Brøndby-fans.

Mangler vi en begivenhed?

Vores mål er at gøre kalenderen så fyldestgørende som muligt. Vi er bevidste om, at vores nuværende kalender bestemt ikke er perfekt, og vi søger derfor konstant at udvide den med nye begivenheder.

Derfor vil vi også meget gerne høre fra dig, hvis du har noget, du mener mangler. Det kan som bekendt være både stort og småt så længe det på en eller anden måde er relateret til Brøndby IF. Vi vil også gerne høre om historierne bag kendetegnene på Vestegnen. Ved du f.eks., hvornår møllen blev opsat, eller hvornår Brøndby Kommune fik sit våbenskjold, så skriv til os!

Det eneste vigtige, når du giver os et tip på en begivenhed er, at du har en præcis dato og årstal for, hvornår det fandt sted. Brug boksen forneden til at indsende dine forslag.