Det jeg gør nu, er at sikre, der også er et Brøndby om 10-15-20 år. Jeg sikrer, at dem der står med de negative bannere, at deres børn også kommer til at opleve et Brøndby, som vi kender det - Jan Bech Andersen (Sagt ifm ejerskiftet til Global Football Holdings)

Brøndbys historie – dag for dag

Brøndby IF har en rig og lang historie. Læs hvad der skete præcis på denne dag i tidligere år eller led efter specifikke datoer. Kalenderen dækker både stort og småt, og enhver læser vil formentlig være enig i, at Brøndby IF har en rig historie.

2007
Morten 'Duncan' Rasmussen scorer Brøndbys mål nummer 1.000 i den bedste række, da BIF taber 3-2 ude imod AaB.
2012
Brøndby IF udvider antallet af bestyrelsesmedlemmer og giver plads til repræsentanter fra Brøndby Support og 100-mandsklubben.
2013
BrøndbyIF taber 3-0 på hjemmebane til SønderjyskE i Superligaen i en kamp spillet for lukkede døre.
2014
Brøndby IF lancerer den ambitiøse talentsatsning Brøndby Masterclass, der skal gøre klubben til den førende i Norden på talentområdet.
2022
Brøndby IF taber 1-0 på hjemmebane til AaB og sætter ny klubrekord for flest spillede minutter i træk uden at score med 426. Det er den fjerde målløse Superliga-kamp i træk.

Kalenderen dækker de største kampe og sejre, berømte citater, store præstationer af (tidligere) Brøndby-spillere, landsholdsdebuter og meget mere. Her er både plads til de gode og de negative episoder, der har kendetegnet vores alles liv som Brøndby-fans.

Mangler vi en begivenhed?

Vores mål er at gøre kalenderen så fyldestgørende som muligt. Vi er bevidste om, at vores nuværende kalender bestemt ikke er perfekt, og vi søger derfor konstant at udvide den med nye begivenheder.

Derfor vil vi også meget gerne høre fra dig, hvis du har noget, du mener mangler. Det kan som bekendt være både stort og småt så længe det på en eller anden måde er relateret til Brøndby IF. Vi vil også gerne høre om historierne bag kendetegnene på Vestegnen. Ved du f.eks., hvornår møllen blev opsat, eller hvornår Brøndby Kommune fik sit våbenskjold, så skriv til os!

Det eneste vigtige, når du giver os et tip på en begivenhed er, at du har en præcis dato og årstal for, hvornår det fandt sted. Brug boksen forneden til at indsende dine forslag.