Fryd, fryd, fryd, fryd, fryd - Svinget (Skrevet på banner efter Don Ø blev fængselsdømt)

Brøndbys historie – dag for dag

Brøndby IF har en rig og lang historie. Læs hvad der skete præcis på denne dag i tidligere år eller led efter specifikke datoer. Kalenderen dækker både stort og småt, og enhver læser vil formentlig være enig i, at Brøndby IF har en rig historie.

2012
Brøndby IF spiller 2-2 på udebane med SønderjyskE i Superligaen og går dermed på vinterpausen på ligaens sidsteplads.
2012
Mike Jensen spiller sin sidste kamp for Brøndby IF, da BIF spiller 2-2 i Haderslev imod SønderjyskE. Han skifter efterfølgende til Rosenborg BK på en fri transfer.
2014
På et udsolgt Brøndby Stadion fejrer Brøndby IF klubbens 50 års jubilæum med en 1-0-sejr over Silkeborg IF på mål Ferhan Hasani.

Kalenderen dækker de største kampe og sejre, berømte citater, store præstationer af (tidligere) Brøndby-spillere, landsholdsdebuter og meget mere. Her er både plads til de gode og de negative episoder, der har kendetegnet vores alles liv som Brøndby-fans.

Mangler vi en begivenhed?

Vores mål er at gøre kalenderen så fyldestgørende som muligt. Vi er bevidste om, at vores nuværende kalender bestemt ikke er perfekt, og vi søger derfor konstant at udvide den med nye begivenheder.

Derfor vil vi også meget gerne høre fra dig, hvis du har noget, du mener mangler. Det kan som bekendt være både stort og småt så længe det på en eller anden måde er relateret til Brøndby IF. Vi vil også gerne høre om historierne bag kendetegnene på Vestegnen. Ved du f.eks., hvornår møllen blev opsat, eller hvornår Brøndby Kommune fik sit våbenskjold, så skriv til os!

Det eneste vigtige, når du giver os et tip på en begivenhed er, at du har en præcis dato og årstal for, hvornår det fandt sted. Brug boksen forneden til at indsende dine forslag.