Da jeg tidligere spillede i klubben, blev der altid sagt "vi" om klubben. Jeg håber, der er mange, der stadig vil sige "vi" i denne klub - Auri (Sagt efter tiltrædelsen som cheftræner i 2011)

Brøndby IF i TV

Leder du efter, hvilken kanal, der viser Brøndbys kampe i fjernsynet, har vi fundet svaret til dig. Forneden kan du se den komplette oversigt over, hvilke TV-kanaler, der viser Brøndby IFs herre- og dameholds kampe i ind- og udland. Oversigten opdateres automatisk.

© TVsporten.dk – Fodbold i TV

Disse TV-kanaler viser Brøndby i Superligaen

Det er ingen hemmelighed, at Brøndby er landets suverænt mest populære klub. Det ses tydeligt, når tv-kanalerne fremviser deres tal for, hvor mange der ser Brøndby i TV samt de andre klubber. Selv sammenlignet med store kampe fra udlandet, ligger Brøndby altid helt med fremme, hvad enten de spiller på Brøndby Stadion eller udebane. Af samme årsag slås TV-kanalerne om at vise Brøndbys kampe i TV. Forneden kan du se, hvilke TV-kanaler, der har rettigheder til Superligaen:

  • 3+
  • TV3 Sport
  • TV3 Max
  • Canal 9
  • Eurosport 2

Den nuværende TV-aftale blev underskrevet i juni 2014, og den løber frem til 2020/2021-sæsonen.

Viasat vælger først til Match of the Week, der altid sendes på 3+. Der er denne kamp Brøndby typisk spiller. Andetvalget sidder Discovery Network på, og denne kamp sendes på Canal 9, hvor man også finder Brøndby i TV fra tid til anden. Husk, at du også kan finde en fuld oversigt over den næste Brøndby kamp samt alle dem, der følger efter.

Livestream Brøndbys kampe

Har du ikke muligheden for at se Brøndby i TV, findes der flere muligheder for at livestreame kampene online. Grundet TV-aftalen findes der dog ingen streamingservice, hvor du med sikkerhed kan streame alle Brøndbys kampe over en hel sæson. Det afhænger nemlig af, hvilken TV-kanal, der viser kampen.

Viaplay

Alle de Brøndby-kampe, der vises på Viasats TV-kanaler kan streames på Viaplay. For at livestreame Brøndby og Viasats andre sportsbegivenheder skal man dog købe den pakke, der hedder Viaplay Sport. Den er dyrere end den almindelige Viaplay-pakke og koster 289 kroner om måneden.

Viaplay Sport giver udover adgang til sport også adgang til en række serier og børneserier. Vil man også have film med i pakken, kan man købe Viaplay Total, der koster 319 kroner om måneden.

Viaplay har desuden en app, der tillader dig at livestreame Brøndby på din smartphone eller tablet.

Eurosport Player

Spiller Brøndby på en af Discovery Networks kanaler, skal du have Eurosport Player for at se kampen. Eurosport Player koster 129 kroner om måneden, men man kan også købe et årsabonnement til 990 kroner og dermed få månedsprisen ned på 82,5 kroner.

Eurosport Player har også en app, så du kan streame Brøndby på din smartphone eller tablet.

Bet365 (udland)

Befinder du dig i udlandet, kan du livestreame samtlige af Brøndby-kampe hos bookmakeren bet365. Dette er i sig selv gratis, men det kræver, at du har en konto hos bet365 samt, at der er penge på denne konto. Du kan sagtens bruge din danske bet365-konto til dette.

Det er fuldt lovligt at livestreame Brøndbys kampe hos bet365 i udlandet, da de har købt rettighederne til Superligaen udenfor de danske grænser.

Se Brøndbys kvindehold i TV

I øjeblikket bliver den danske kvindeliga ikke vist i fjernsynet. Derfor er der ingen TV-kanaler, der sender Brøndbys kampe her. Det betyder dog ikke, at du ikke kan se kampene fra 3F Ligaen.

Livestream på MyCujoo.tv

Alle 3F Ligaens kampe kan livestreames gratis på MyCujoo.tv. Her kan man ligeledes finde de gamle kampe, og dermed behøver man aldrig gå glip af en kamp med Brøndbys kvindehold.

Man kan finde alle Brøndbys kampe her. Vi anbefaler, at du følger Brøndby IF Women på MyCujoo, da du på den måde vil blive påmindet hver gang, Brøndby spiller.

Alternativt kan man også bare følge med her på Vilfort Park, hvor vi altid vil dele de seneste links, så du kan livestreame Brøndbys kampe.