Tror du virkelig at JBA og andre bare sidder paa deres haender og lader staa til? - Oscar (På SSO)

Brøndby IF i TV – Alle 2024/2025-sæsonens opgør

Leder du efter, hvilken kanal, der viser Brøndbys i TV, har vi fundet svaret til dig. Forneden kan du se den komplette oversigt over, hvilke TV-kanaler, der viser Brøndby IFs herre- og dameholds kampe i ind- og udland. Oversigten opdateres automatisk, og den viser alle de kommende Brøndby-kampe i TV for de næste fire uger.

© TVsporten.dk – Fodbold i TV

Hvor kan man se Brøndby imod Viborg FF?

Du kan se Brøndby imod Viborg FF på TV3+. Kampen starter 21/07-2024 kl. 18:00.

Disse TV-kanaler viser Brøndby

Det er ingen hemmelighed, at Brøndby er landets suverænt mest populære klub. Det ses tydeligt, når tv-kanalerne fremviser deres tal for, hvor mange der ser Brøndby i TV samt de andre klubber. Selv sammenlignet med store opgør fra udlandet, ligger Brøndby altid helt med fremme, hvad enten de spiller på Brøndby Stadion eller udebane. Af samme årsag slås TV-kanalerne om at vise Brøndbys i TV. Forneden kan du se, hvilke TV-kanaler, der har rettigheder til Superligaen:

  • 3+
  • TV3 Sport
  • TV3 Max
  • Canal 9
  • Eurosport 2

Den nuværende TV-aftale blev underskrevet i juni 2019, og den løber frem til sommeren 2024.

Viasat vælger først til Match of the Week, der altid sendes på 3+. Der er denne kamp Brøndby typisk spiller. Andetvalget sidder Discovery Network på, og denne kamp sendes på Canal 9, hvor man også finder Brøndby i TV fra tid til anden. Husk, at du også kan finde en fuld oversigt over den næste Brøndby kampe samt alle dem, der følger efter.

Når Brøndby spiller i DBU Pokalen hænder det, at vores kampe bliver vist på DR’s kanaler, da de har rettigheder til enkelte pokalkampe.

Livestream Brøndby

Har du ikke muligheden for at se Brøndby i TV, findes der flere muligheder for at livestreame Brøndby online. Grundet TV-aftalen findes der dog ingen streamingservice, hvor du med sikkerhed kan streame det hele over en hel sæson. Det afhænger nemlig af, hvilken TV-kanal, der viser opgøret.

Viaplay

Alle de Brøndby-opgør, der vises på Viasats TV-kanaler kan streames på Viaplay. For at livestreame Brøndby og Viasats andre sportsbegivenheder skal man dog købe den pakke, der hedder Viaplay Total. Den er dyrere end den almindelige Viaplay-pakke og koster 449 kroner om måneden.

Viaplay Sport giver udover adgang til sport også adgang til en række serier og børneserier. Viaplay har desuden en app, der tillader dig at livestreame Brøndby på din smartphone eller tablet samt giver mulighed for at caste til smart-TV og Chrome Cast.

Discovery+

Spiller Brøndby på en af Discovery Networks kanaler, skal du have Discovery+ for at kunne livestreame Brøndby. Discovery+ koster 129 kroner om måneden. De har også billigere abonnementer, men disse indeholder ikke deres sport, hvorfor man altså desværre bliver nødt til at købe det dyreste abonnement, hvis man vil se Brøndby i TV.

Discovery+ har også en app, så du kan streame Brøndby på din smartphone eller tablet og caste til dit smart-TV eller Chrome Cast. Appen fungerer upåklageligt og er let at finde ud af.

Bet365 (udland)

Befinder du dig i udlandet, kan du livestreame samtlige af Superligaens kampe hos bookmakeren bet365. Dette er i sig selv gratis, men det kræver, at du har en konto hos bet365 samt, at der er penge på denne konto. Du kan sagtens bruge din danske bet365-konto til dette.

Det er fuldt lovligt at livestreame Brøndby hos bet365 i udlandet, da de har købt rettighederne til Superligaen udenfor de danske grænser.