Jeg har i mange år sagt, at jeg kun ville sætte mine ben derinde, når jeg var tvunget til det, altså som træner. - Tom Køhlert (Sagt om at tage i Telia Parken)

Brøndby kampe 2023/2024 – Det fulde kampprogram

På denne side finder du det komplette Brøndby kampprogram for 2022/2023-sæsonen. Kampprogrammet inkluderer samtlige Brøndby kampe fra alle turneringer – træningskampe, Superliga-kampe, pokalkampe og europæiske kampe. Vi giver altid den fulde oversigt over kampprogrammet, så du kan få alle Brøndby kampe ind i din kalender.

Bemærk venligst at kampprogrammet løbende bliver opdateret i takt med, at TV-stationerne fastlægger kamptidspunkter. Brøndby kampe fra Superligaen, der er sat til at blive spillet søndag klokken 15.00 er endnu ikke fastlagt af TV-selskaberne, og du kan derfor ikke regne med det kamptidspunkt i din planlægning.

LÆS OGSÅ: Brøndbys første mesterskab: Da guldet kom til Vestegnen i 1985

 • april
 • 21/04
  Brøndby IF
  17:00
  FC Midtjylland
   
 • 28/04
  FC Nordsjælland
  15:00
  Brøndby IF
   
 • maj
 • 05/05
  FC Midtjylland
  17:00
  Brøndby IF
   
 • 12/05
  Brøndby IF
  15:00
  fck
   
 • 15/05
  Brøndby IF
  19:00
  FC Nordsjælland
   
 • 20/05
  Silkeborg IF
  15:00
  Brøndby IF
   
 • 26/05
  Brøndby IF
  16:00
  AGF
   

Hvornår spiller Brøndby?

Ovenstående spørgsmål er ikke altid let at svare på. Her på Vilfortpark.dk opdaterer vi kampprogrammet løbende i takt med, at de forskellige Brøndby kampe bliver programsat af TV-udbyderne. Du kan selvfølgelig finde alle kampe, som Brøndby spiller, hvad enten det er på Brøndby Stadion eller udebane.

På denne side finder du altid en oversigt over samtlige af sæsonens kampe. Du kan finde både tidspunkt for Brøndbys kamp såvel som, hvilken TV-kanal, der viser den.

Heldigvis deltager Brøndby typisk i flere forskellige turneringer udover Superligaen. Derfor opdaterer vi naturligvis også, hvis der er en Brøndby kamp i en europæisk turnering eller i pokalturneringen.

Du skal være opmærksom på, at tidspunkterne på denne side kan ændre sig. For det første planlægges Superligaens Brøndby kampe kun ni runder ud i fremtiden. Der vil altså være kampe i kampprogrammet, hvor det endelige kamptidspunkt endnu ikke er lagt fast. Vi anbefaler derfor, at du kun planlægger efter de kampe, hvor du kan se en TV-kanal. Disse kampe bør nemlig ikke ændre sig.

Sådan finder du den næste Brøndby kamp

Uanset om du er typen, der følger Brøndby IF på stadion eller hjemme fra sofaen, kan det kræve en vis planlægning at holde styr på de mange Brøndby kampe.

Før sæsonstart bliver alle kampene planlagt i Superligaen, men du finder først de præcise dage et par uger før kampen. Det er nemlig først her, at de er blevet lagt fast af TV-selskaberne. Når du skal finde din Brøndby kamp i kalenderen, skal du derfor altid lige dobbelttjekke et par uger før kick off, så du er sikker på, at der ikke er blevet rykket noget rundt.

Sådan ser du Brøndby kampe i fjernsynet

I tabellen ovenover kan du altid finde ud af, hvilken TV-kanal, der viser den næste Brøndby kamp. Som du kan se i oversigten, så er der mange forskellige TV-kanaler, der viser Brøndby kampe i TV. Dette skyldes selvfølgelig, at TV-rettighederne til de forskellige turneringer, hvor der spilles Brøndby kampe er spredt udover mange forskellige stationer.

Viasats kanaler sidder for eksempel på Champions League og nogle af Superliga-kampene, imens andre Brøndby kampe i Superligaen vises på Canal 9 eller Eurosport. Discovery-kanalerne ejer også rettighederne til Europa League og pokalturneringen, imens Conference League vises på TV2 Sport.

Man skal holde tungen lige i munden, når man leder efter Brøndby kampe i TV. Og det er netop derfor, at vi har lavet denne oversigt for at gøre livet så let som muligt for vores medfans.

Vi dækker naturligvis også træningskampe. Det er desværre sjældent, at en Brøndby kamp udenfor de officielle turneringer kan ses i TV. Heldigvis er det ofte muligt at finde et Brøndby livestream på disse kampe. Klubben er blevet rigtig god til at sende disse kampe i enten Brøndby Indefra appen for betalende abonnenter eller gratis på den officielle YouTube-kanal.

Hvem viser Brøndby i aften?

I Superligaen planlægger TV-selskaberne typisk ni kampe ud i fremtiden, når de programsætter kampene. Selve processen foregår således, at TV3+ først vælger sin kamp. Denne kamp spilles typisk søndag klokken 18.00, hvis der ikke kommer for eksempel Formel 1 i vejen. Herefter vælger Canal 9 nummer to til den kamp, der spilles søndag klokken 16.00. Bagefter vælges mandagskampen på TV3 Sport.

Da Brøndby er det hold i Superligaen, der tiltrækker flest TV-seere, vil vores kampe altid blive sendt på et af disse tre tidspunkter.

Normalt spiller Brøndby søndag klokken 18.00 eller søndag klokken 16.00. Hvert hold i Superligaen skal dog spille mindst to mandagskampe per sæson, og derfor kan vi ikke undgå også at have et par mandagskampe per sæson.

Udover at følge Brøndby i TV så anbefaler vi også at følge med på de mange gode dækninger af ikke-kampbegivenheder. For eksempel vil der på den sidste dag af transfervinduerne altid være dækning af den såkaldte Deadline Day på både BT og Viasat. Her kan du følge med i de seneste Brøndby transfer rygter og holde dig opdateret. Det er altid både sjovt og interessant.

Hvad kan rykke Brøndby kampe?

Selvom TV3+, eller en anden kanal, vælger at sende en Brøndby kamp, så er det dog ikke altid sikkert, at denne spilles på det sædvanlige tidspunkt. I løbet af en sæson vil man som fan ofte opleve at Brøndby kampe rykkes fra de planlagte tidspunkter. Dette kan der være flere forskellige grunde til.

Det kan for eksempel ske, at vores kampe rykkes til om fredagen eller lørdagen for at give os ekstra hviletid forud for en europæisk kamp. Dette så man for eksempel i starten af sæsonen, hvor Brøndby mødte FC Nordsjælland på hjemmebane en fredag forud for kvalifikationskampen imod Red Bull Salzburg den følgende tirsdag. Når disse kampe rykkes, sker det for at give Brøndby, eller de andre danske hold for den sags skyld, så gode forudsætninger som muligt forud for deres europæiske opgør.

Det kan også være, at kampen rykkes til senere på aftenen, hvis der skal sendes noget andet klokken 18.00. Dette sker ofte, når TV3+ skal sende Formel 1 om søndagen. Her vil kampene typisk blive rykket til klokken 20.00 i stedet for, og man skal i disse tilfælde håbe på, at vi spiller på hjemmebane og ikke udebane for de medrejsende fans skyld.

Den sidste store årsag til at en Brøndby kamp kan blive rykket fra det planlagte tidspunkt er sikkerheden. Dette påvirker typisk kun Brøndby kampe imod FC København. Her vil politiet ofte foretrække, at kampen spilles i dagslys for at gøre deres job før og efter kampen lettere. Ligeledes forsøger de at begrænse fansenes muligheder for at indtage alkohol før kampen. Kravet om dagslys er sjældent et problem, når derby-kampene spilles om sommeren, men ved vinterkampene, kan det skabe flere problemer. Her er det ofte set, at derbyet spilles meget tidligt på eftermiddagen.

Hvem skal Brøndby møde?

I vores program over Brøndby kampe kan du selvfølgelig altid se holdets næste kamp. Vi dækker alle turneringer, og du kan her både se starttidspunkt og TV-kanal. På den måde kan du altid finde ud af, hvem Brøndby skal møde, hvis du er i tvivl.

Vilfortpark.dk kan du også altid finde alle detaljer om den kommende kamp. Du finder ”næste kamp”-boksen i højre side af forsiden, og denne opdateres naturligvis automatisk. På den måde kan du begynde at planlægge den næste kamp ligeså snart, at den forrige er forbi.