Fordelen for os er, at vi har trofaste fans, der støtter os altid, hvor de har medløber-fans - Riza Durmisi (Sagt om forskellen på Brøndby- og PS&E-fans)

Køb Brøndby stickers  – Kun de fedeste klistermærker


På Vilfortpark.dk kan du købe Danmarks fedeste Brøndby stickers til de bedste priser. Vi opdaterer hele tiden udvalget, og sørger for, at du altid kan få de fedeste Brøndby klistermærker. Vi sender alle vores stickers lige, når de er blevet bestilt, og gør alt, hvad vi kan for, at du får dem så hurtigt som muligt.

Sådan bidrager salget til Vilfortpark.dk

Vores ønske med Vilfortpark.dk har altid været at levere gratis indhold til vores medfans. Vi sælger ikke annoncer til diverse firmaer, og vi har intet erhvervsnetværk i ryggen, der kan hjælpe os med at betale regningerne. Vi har derfor åbnet vores beskedne webshop her, så vi forhåbentlig kan få dækket sidens udgifter og forhåbentlig få lidt midler, vi kan geninvestere i udviklingen af Vilfortpark.dk.

Når du køber Brøndby stickers gennem Vilfortpark.dk, bidrager du altså til, at vi kan blive ved med at skrive artikler, og lave indhold om klubben vi alle elsker.

Skulle vi sælge Brøndby klistermærker og andet merchandise for flere penge, end vi skal bruge, vil pengene blive geninvesteret i siden. Vi har masser af planer for nye ideer, der kan få Vilfortpark.dk til at bidrage med endnu mere til Brøndby fans. Vi har altså ingen intentioner om at sælge Brøndby stickers for at tjene penge til os selv.

Handelsbetingelser og vilkår

Alle priser på Vilfortpark.dk angives i danske kroner og er inklusiv moms og andre afgifter. Oveni prisen kommer der et fast tillæg på 50 kroner for fragt. Vi sender pakker med Brøndby stickers til hele Danmark men desværre ikke til udlandet.

Vi accepterer betaling via MobilePay og Paypal. Når du betaler, bedes du altid inkludere dit referencenummer i betalingen. Ligeså snart vi har verificeret betalingen, sender vi pakken afsted.

Du har 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten starter fra det øjeblik, du gennemfører betalingen.

Brøndby stickers fra Vilfortpark.dk

Markedet for Brøndby stickers har udviklet sig massivt over de seneste par år, og der sælges nu klistermærker for mange tusinde kroner hver eneste måned. Af samme grund er det danske landskab blevet bombarderet med stickers, og Brøndbys tilstedeværelse i gaderne er mere massiv end nogensinde før.

I de helt tidlige dage med Brøndby stickers, blev de lavet privat hos de forskellige fan-grupperinger, og de blev derfor ikke solgt offentligt. Man skulle altså være en del af for eksempel Inferno, Suburban Casuals eller lignende for at få adgang til stickers.

Dette ændrede sig for alvor, da Alpha satte gang i salget af stickers online. Den første generation indeholdt et sticker, der hyldede Sydsiden og så et med det klassiske Alle Hader Os-logo. De to Brøndby klistermærker blev en kæmpe succes, og herefter tog både produktionen og salget for alvor fart.

Et hav af nye Brøndby stickers blev produceret, og både kreativiteten for motiverne såvel som udvalget steg massivt. Alt overskuddet fra disse Alpha-producerede Brøndby stickers gik naturligvis tilbage til fanscenen og Brøndby Tifo. Dermed var de købende Brøndby fans også med til at støtte en god sag.

Sydsiden stickers

Sydsiden er en af hjørnestenene i Brøndbyernes Idrætsforening, og derfor er det også vores plan løbende at tilføje flere forskellige Sydsiden stickers til udvalget.

Man kan ikke komme udenom tribunen, når man snakker om Brøndby, og derfor er det selvfølgelig fuldstændig oplagt for os at lave Sydsiden stickers og hylde vores legendariske tribune.

1964 og VSTGN stickers

Vi går efter at have det største og bedste udvalg her på siden. Vi forsøger hele tiden at få nye ideer til stickers. I øjeblikket vil du på siden blandt andet finde lækre 1964 stickers, men vi har også andre motiver som blandt andet ‘Forstadsklubben’, ‘Brøndbyernes Idrætsforening’ og meget andet.

Med Brøndbys rige historie in mente vil vi forsøge at komme vid omkring, hvad angår stickers. I øjeblikket har vi ingen Vstgn stickers i shoppen, men det er bestemt ikke utænkeligt, at vi finder på et lækkert design med det motiv i fremtiden.

Her kan du købe Brøndby klistermærker

Det har som sagt aldrig været lettere at købe Brøndby stickers end i dag. På grund af den store succes er der derfor også flere webshops, der sælger BIF klistermærker online. Et par af de største steder er:

  • Sydsiden Brøndby
  • VSTGN Stickers
  • 1964 Stickers
  • Brøndby Shoppen

Derudover er det selvfølgelig muligt for alle fans at gå ud og trykke deres egne klistermærker og sælge dem privat.

Når man køber Brøndby stickers online, er der dog nogle ting, man bør være bevidst om. I løbet af de senere par år er der kommet flere og flere virksomheder til, der sælger Brøndby klistermærker, heriblandt VSTGN og 1964 Stickers. Når man køber sine stickers her, går overskuddet altså ned i sælgernes egne lommer. Vi har her at gøre med hjemmesider, der udnytter fans til at tjene penge til sig selv. Derfor kan vi da også kun opfordre til ikke at handle hos VSTGN Stickers medmindre de beviser, at de giver sit overskud til fanscenen.

Når du til gengæld køber dine klistermærker i fanboden under Sydsiden, vil enhver krone du bruger, blive “geninvesteret” i fanscenen. Her går pengene til tifoer, flag og andre tiltag, der bidrager til stemningen på Brøndby Stadion og støtten til klubben.

Det bør også nævnes, at kvaliteten af klistermærkerne fra fanboden er markant højere kvalitet. Både designmæssigt og funktionelt.

Sidst men ikke mindst kan man fra tid til anden få Brøndby klistermærker i Brøndby Shoppen. Disse egner sig dog ikke for alvor til at bruge på gaden, da de typisk er lavet til indendørs brug. Derudover er der ikke den store kreativitet i disse Brøndby stickers, da det som regel bare er Brøndby-logoer og lignende. De kan sagtens pynte op derhjemme, men hvis de bliver udsat for dårligt vejr på gaden, vil de miste farven.