Jeg brugte de fleste af mine penge på sprut, kvinder og hurtige biler. Resten ødslede jeg væk. - George Best

Brøndby stickers  – Her får du de fede klistermærker


Der findes næppe ret mange normaltseende danskere, der ikke er stødt på Brøndby stickers rundt omkring i Danmark. Klistermærkerne sidder på lygtepæle, skilte, vinduer og alskens andre slags flade overflader, som Brøndby fans har benyttet sig til at markere deres territorier.

På denne side vil du med tiden kunne finde et galleri over de fedeste Brøndby stickers og de bedste placeringer rundt omkring. Derudover kan du læse om, hvor du kan købe Brøndby stickers og meget mere.

Her kan du købe Brøndby stickers

Markedet for Brøndby stickers har udviklet sig massivt over de seneste par år, og der sælges nu klistermærker for mange tusinde kroner hver eneste måned. Af samme grund er det danske landskab blevet bombarderet med stickers, og Brøndbys tilstedeværelse i gaderne er mere massiv end nogensinde før.

I de helt tidlige dage med Brøndby stickers, blev de lavet privat hos de forskellige fan-grupperinger, og de blev derfor ikke solgt offentligt. Man skulle altså være en del af for eksempel Inferno, Suburban Casuals eller lignende for at få adgang til stickers.

Dette ændrede sig for alvor, da Alpha satte gang i salget af stickers online. Den første generation indeholdt et sticker, der hyldede Sydsiden og så et med det klassiske Alle Hader Os-logo. De to Brøndby klistermærker blev en kæmpe succes, og herefter tog både produktionen og salget for alvor fart.

Et hav af nye Brøndby stickers blev produceret, og både kreativiteten for motiverne såvel som udvalget steg massivt. Alt overskuddet fra disse Alpha-producerede BIF stickers gik naturligvis tilbage til fanscenen og Brøndby Tifo. Dermed var de købende Brøndby fans også med til at støtte en god sag.

Her kan du købe Brøndby klistermærker

Det har som sagt aldrig været lettere at købe Brøndby stickers end i dag. På grund af den store succes er der derfor også flere webshops, der sælger BIF klistermærker online. Et par af de største steder er:

  • Sydsiden Brøndby
  • VSTGN Stickers
  • 1964 Stickers
  • Brøndby Shoppen

Derudover er det selvfølgelig muligt for alle Brøndby fans at gå ud og trykke deres egne klistermærker og sælge dem privat.

Når man køber Brøndby stickers online, er der dog nogle ting, man bør være bevidst om. I løbet af de senere par år er der kommet flere og flere virksomheder til, der sælger klistermærker, heriblandt VSTGN og 1964 Stickers, og når man køber sine stickers her, går overskuddet altså ned i sælgernes egne lommer. Vi har her at gøre med hjemmesider, der udnytter fans til at tjene penge til sig selv. Derfor kan vi her fra Vilfort Park da også kun opfordre til ikke at handle hos VSTGN Stickers.

Når du til gengæld køber dine klistermærker i fanboden under Sydsiden, eller på sydsidenbrondby.dk, så vil enhver krone du bruger, blive “geninvesteret” i fanscenen. Her går pengene til tifoer, flag og andre tiltag, der bidrager til stemningen på Brøndby Stadion og støtten til klubben.

Det bør også nævnes, at kvaliteten af klistermærkerne fra fanboden er markant højere kvalitet. Både designmæssigt og funktionelt.

Sidst men ikke mindst kan man fra tid til anden få Brøndby klistermærker i Brøndby Shoppen. Disse egner sig dog ikke for alvor til at bruge på gaden, da de typisk er lavet til indendørs brug. Derudover er der ikke den store kreativitet i disse Brøndby stickers, da det som regel bare er Brøndby-logoer og lignende. De kan sagtens pynte op derhjemme, men hvis de bliver udsat for regn og dårligt vejr på gaden, vil de hurtigt miste farven.

Website | + posts

Medgrundlægger af VilfortPark.dk og redaktør her på siden. Jeg så min første Brøndby-kamp i 1997 på Brøndby Stadion. Mange årig sæsonkortholder på Sydsiden og rejsende fan til udebanekampe i Danmark og Europa.