Fordelen for os er, at vi har trofaste fans, der støtter os altid, hvor de har medløber-fans - Riza Durmisi (Sagt om forskellen på Brøndby- og PS&E-fans)

Mød de nye kandidater til Fanafdelingens bestyrelse: Ike Topp-Danielsen

Mød Ike Topp-Danielsen, der stiller op til bestyrelsen i Fanafdelingen. Vi spørger ind til hans forhold til BIF og hans visioner for fremtiden.

Billede af Ike Topp-Danielsen, der stiller op til Fanafdelingen i Brøndby.

Torsdag den 9. marts er der ordinær generalforsamling i Fanafdelingen. Udover at give en statusopdatering på, hvordan arbejdet med en ny værdiaftale med klubben skrider frem, skal der også vælges en ny bestyrelse.

I denne artikelserie taler vi med de nyopstillede kandidater til bestyrelsen, så du kan lære dem bedre at kende før, du skal stemme på torsdag.

Praktisk information om Fanafdelingens ordinære generalforsamling
  • Dato: 9. marts
  • Tidspunkt: 19.00-22.00
  • Sted: Michael Laudrup Lounge, Brøndby Stadion
  • Tilmelding: Her

I denne omgang snakker vi med Ike Topp-Danielsen.

VP: Hvem er du, og hvad laver du udenfor engagementet i Brøndby?

Mit navn er Ike Topp-Danielsen. Jeg er sæsonkortholder i Svinget og har været sæsonkortholder, så længe jeg kan huske. Jeg er 35 år gammel, og jeg arbejder til daglig i 3F som faglig sekretær.

Jeg bruger mange timer hver uge på mit engagement i fagbevægelsen. Ligesom livet med min kæreste og hendes børn også er en stor del af min hverdag

Hvad er dit forhold til klubben, og har du tidligere været med i projekter, fangrupper, initiativer eller lignende i Brøndby?

Jeg har været forelsket i Brøndby IF siden august 1997, hvor min mormors kæreste tog mig i hånden og viste mig vejen ind i et fælleskab, jeg aldrig har kunnet slippe igen.

Jeg var med i den arbejdsgruppe, som stiftede Fanafdelingen, men jeg har ikke været aktiv på bestyrelses niveau i foreningen. Dette ønsker jeg dog at blive nu

Jeg har været med på hele rejsen med Svinget. Fra det gamle sving til det nuværende. Jeg elsker at stå i Svinget. Vi har nok de bedste pladser på hele stadion, og når vi kan være med til at binde stadion sammen, så føles synergien helt vild deroppe

Hvordan ser den perfekte værdiaftale med GFH ud i dine øjne?

Den perfekte værdi aftale er den, der bliver stemt igennem med en overvældende “JA”.

For mig er det vigtigt, at vi altid bibeholder klublogo, trøjefarve, og så videre. Men så sandelig også, at vi får kigget ind i forankringen i lokalmiljøet.

Brøndby skal blive ved med at udvikle store talenter – også i fremtiden. Men vigtigst af alt; en aftale begge parter kan se sig selv i.

Udover værdiaftalen, hvad bør så være Fanafdelingens vigtigste prioriteter på kort og lang sigt?

Fanafdelingens største ambition bør klar være at få organiseret flere medlemmer til foreningen. Det er mig fortsat en gåde, at Brøndby IF kan sælge 13-14.000 sæsonkort samtidig med, at der kun er 1500+ medlemmer af Fanafdelingen, som er politisk anerkendt af klubben, og derfor er dem, der finder de gode løsninger med klubben.

Vi skal have flere op af sæderne og have udbredt hvad Fanafdelingen er, og hvad den kan bidrage med for at få et endnu bedre Brøndby IF.

Hvad er dine ”mærkesager”, og hvad kan du bringe til bestyrelsen?

Jeg kan bringe erfaring fra tidligere bestyrelsesposter til Fanafdelingen og en god portion engagement og kærlighed til Brøndby IF.


Du kan se den fulde dagsorden til generalforsamlingen i Fanafdelingen her.

Er du ikke allerede medlem af Fanafdelingen, kan du blive medlem her.

 | Website

Medgrundlægger af VilfortPark.dk tilbage i 2021 og redaktør her på siden. Jeg så min første Brøndby-kamp i 1997, og jeg fik mit første sæsonkort til 2005/06-sæsonen. Aktiv fan på Sydsiden og udebaner i Danmark og Europa frem til 2017. I dag magelig sæsonkortholder på langsiden.

Har dækket fodbold for flere medier i ind- og udland, og er blandt andet blevet publiceret i The Blizzard, The Moscow Times, These Football Times og citeret i BBC, The New Yorker, Talk Sport, P1, Radio 24syv, DR, Ekstra Bladet og mange andre steder i historier om fodbold.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments