Det' noget rigtig pis mand! - Henrik Kildentoft (Sagt efter et nederlag i Farum)

Mød de nye kandidater til Fanafdelingens bestyrelse: Brian Iversen

Mød Brian Iversen, der stiller op til bestyrelsen i Fanafdelingen. Vi spørger ind til hans forhold til BIF og hans visioner for fremtiden. […]

Læs mere…

Billede af Brian Iversen, der stiller op til Fanafdelingen i Brøndby.

Torsdag den 9. marts er der ordinær generalforsamling i Fanafdelingen. Udover at give en statusopdatering på, hvordan arbejdet med en ny værdiaftale med klubben skrider frem, skal der også vælges en ny bestyrelse.

I denne artikelserie taler vi med de nyopstillede kandidater til bestyrelsen, så du kan lære dem bedre at kende før, du skal stemme på torsdag.

Praktisk information om Fanafdelingens ordinære generalforsamling
  • Dato: 9. marts
  • Tidspunkt: 19.00-22.00
  • Sted: Michael Laudrup Lounge, Brøndby Stadion
  • Tilmelding: Her

I denne omgang snakker vi med Brian Iversen.

VP: Hvem er du, og hvad laver du udenfor engagementet i Brøndby?

Brian: Jeg er 51 år, gift og far til 2 drenge på 13 og 16. Jeg bor i Kolding og arbejder som IT chef i en tysk koncern, der laver dele til lastbil-trailere.

Hvad er dit forhold til klubben, og har du tidligere været med i projekter, fangrupper, initiativer eller lignende i Brøndby?

Jeg har været fan siden starten af 90’erne. I de første mange år primært til udekampene i Jylland/Fyn men senere også lidt hjemmekampe. Jeg var vist med i Brøndby Support på et tidspunkt, men jeg var ikke særlig aktiv. Og jeg har heller ikke være aktiv i andre projekter/initiativer før nu. Nu har jeg sæsonkort sammen med min ældste, og vi tager på stadion så tit, det er muligt. Alle andre kampe ser jeg i tv.

Hvordan ser den perfekte værdiaftale med GFH ud i dine øjne?

Den perfekte værdiaftale adresserer alle de punkter, der er på bordet. Den er forhandlet frem, så alle parter – klub, fans og ejere – ser den som et super resultat. Hvis den skal være langtidsholdbar, er det vigtigt, at der ikke er nogen, som er blevet brændt undervejs.

Aftalen er meget tydelig og specifik, så alle kan se, hvad det indebærer, og så er den gensidigt forpligtende. Jeg mener, at vi kan igen kan sætte et mærke i europæisk fodboldhistorie og en standard for, hvad der er muligt at opnå i fællesskab.

Udover værdiaftalen, hvad bør så være Fanafdelingens vigtigste prioriteter på kort og lang sigt?

Fanafdelingens vigtigste opgave, udover værdiaftalen, er at samle fanscenen igen og være favnende for alle fangrupper. Det er meget vigtigt, at vi ikke ender i en skyttegravskrig, hvor det handler om at få magten mere end at skabe gode løsninger.

Det er hovedårsagen til, at jeg stiller op; at repræsentere en stor gruppe, som måske ikke er så aktiv og højlydt. På lidt længere sigt må opgaven være at fortsætte som koordinerende organ og lave tiltag, alle kan støtte op om. Faktisk som det er sket hidtil.

Hvad er dine ”mærkesager”, og hvad kan du bringe til bestyrelsen?

Min mærkesag er, at alle skal blive hørt. Jeg vil undgå, at en fløj dominerer Fanafdelingen, og derved kan lægge en retning, som ikke har bred opbakning. Det er en “risiko” med demokrati, og derfor må vi involvere os og gøre os umage.

Det gælder altså også for dem, jeg ikke nødvendigvis er enige med. Jeg tror på brede løsninger og kompromisser på den lange bane. En stor del af mit job er at forene parter og indgå aftaler, både store og små, og jeg synes, at jeg er god til det.

Derudover kommer jeg med en pragmatisk og løsningsorienteret tilgang. Og så er jeg optimist af princip, så i vil først se mig på barrikaderne, når jeg er blevet trådt på. Men så tager jeg også gerne kampen.


Du kan følge Brian på Twitter her.

Du kan se den fulde dagsorden til generalforsamlingen i Fanafdelingen her.

Er du ikke allerede medlem af Fanafdelingen, kan du blive medlem her.

Website | + posts

Medgrundlægger af VilfortPark.dk og redaktør her på siden. Jeg så min første Brøndby-kamp i 1997 på Brøndby Stadion. Mange årig sæsonkortholder på Sydsiden og rejsende fan til udebanekampe i Danmark og Europa.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments