Han er en meget hurtig spiller, der samtidig er dygtig med bolden, og han vil med sin internationale rutine tilføre holdet en hel masse. - Michael Laudrup (Sagt om Joseph Elanga)

Tip VilfortPark.dk

Har du et tip om en historie eller begivenhed, du mener, VilfortPark.dk skal se nærmere på og dække, hører vi meget gerne fra dig. Når du skriver til os, bedes du inkludere så megen information som muligt, da det gør det nemmere for os at vurdere historien.

Send dit tip til kontakt@vilfortpark.dk. Har du en lydfil, video, billede eller noget fjerde, der understøtter historien, må du meget gerne vedhæfte det også. Husk at sende en beskrivelse af de vedhæftede elementer.

Vi hverken kan eller vil betale for tips, så vi forbeholder os retten til at bringe alle historier og medier vederlagsfrit.

Vi forventer, at du har rettighederne til de medier, du sender os. Derudover er det dit ansvar at sikre, at du har rettigheder til at offentliggøre materialet. Erstatningskrav rettet imod VilfortPark.dk bliver videresendt til det individ, der har krænket en tredjeparts rettigheder. VilfortPark.dk har ret til at benytte sig af materialet på alle måder uden tidsbegrænsning – også i forbindelse med markedsføring og demonstration af vores produkt.

VilfortPark.dk forbeholder sig retten til at afgøre, hvorvidt det tilsendte materiale og tip benyttes og bringes på vores side eller ej.

VilfortPark.dk behandler dit tip fortroligt og beskytter altid sine kilder. Derfor kan vi også tilbyde fuld anonymitet, hvis du ikke ønsker, at din identitet bliver kendt.