Køhlert satte sig sammen med mig og sagde: “Hør her, du kommer ikke til at spille meget." - Jeg svarede ham: “Hvordan er situationen præcis?” "Du er den femte angriber," sagde han. “Jamen, vi er kun fire?" svarede jeg, og han kiggede bare på mig: "Ja præcis”. - Hannes Sigurdsson (Om, hvordan Køhlert fortalte ham, at han skulle sælges)

Nej til GFH

Sange » Nej til GFH
Nej til GFH
Nej til GFH
I må nok forstå
Vi ik' som fck
Nej til GFH

Nej til GFH blev første gang sunget ved Superliga-kampen mellem Brøndby og AaB på Brøndby Stadion den 30. oktober 2022. Kampen var den første under Global Football Holdings‘ ejerskab, og sangen er altså en protest imod ejerne.

Sangen blev både sunget før og efter kampen af Alpha, der blev på stadion i lang tid efter slutfløjtet for at protestere imod ejerskiftet. Fangruppen mener, at GFH gør Brøndby ligesom fc københavn, hvorfor der altså bliver sunget; ‘i må nok forstå, vi’ ik’ som fck’. Dermed hentydes der selvfølgelig til, at Brøndby er en forening med et stærkt fællesskab. I modsætning til fck, der altid har været drevet som en forretning med kommercielle hensigter.