Han er en meget hurtig spiller, der samtidig er dygtig med bolden, og han vil med sin internationale rutine tilføre holdet en hel masse. - Michael Laudrup (Sagt om Joseph Elanga)

Aldrig alene

Sange » Aldrig alene
Aldrig alene
Men side om side
Vi kæmper for klubben
Vi synger for truppen
Med styrke og ære
Vor stolthed vi bærer
Tar intet for givet
For Brøndby er livet

Vestegnen, Vestegnen
Vestegnen, Vestegnen
Vestegnen, Vestegnen
Vestegnen, Vestegnen

Aldrig alene er en af de mere historiske sange, der synges på Sydsiden. Selvom sangen først så dagens lys i slutningen af 2000’erne, så er den gået hen og er blevet utrolig populær.

I de mange hårde år i slutningen af 00’erne og starten af 10’erne blev sangen sunget for at vise, at fansene aldrig ville vende klubben ryggen. Den blev sunget, når Brøndby kom bagud for at vise opbakning til spillerne.

Teksten i Aldrig alene handler da også om, at fansene altid vil synge for truppen og kæmpe for klubben. At de altid vil bakke op uanset, hvordan det går og, at man er Brøndby fans for livet.

Under corona-epidemien i 2021 igangsatte Brøndby en kampagne inspireret af denne sang med formål at hjælpe klubben økonomisk. Fans og partnere kunne købe at få deres navn på det enorme ‘aldrig alene’-vægmaleri på Brøndby Stadion. Dermed blev sangen endnu mere betydningsfuld.