Det er i mine øjne helt forkert og håbløst, at en klub kan eje det stadion, hvor landsholdet spiller, og pokalfinalen afvikles, og tjene mange penge på det - Tom Køhlert (Sagt om PS&E's ejerskab af Telia Parken)

Åh Brøndby IF, vi glemmer ikke, hvem du er

Sange » Åh Brøndby IF, vi glemmer ikke, hvem du er
Åh Brøndby IF
Vi glemmer ikke
Hvem du er
Som i nok ka se så slutter kampen ikke her
Synger højt til enden vi bliver kun til fler' og fler'

Åh de 14 navne
Må vi ikke
Få dem at se
Et fælleskab i Brøndby
vil I aldrig ku forstå
Kan vi stole på Jan
Når han vil være som fck
Melodi: Åh Nutella

Åh Brøndby IF, vi glemmer ikke, hvem du er’ blev første gang sunget den 30. oktober 2022 ved Superliga-kampen imod AaB på Brøndby Stadion. Sangen blev skrevet i protest imod Jan Bechs salg af klubben til Global Football Holdings.

Teksten handler om, at fansene, hovedsageligt Alpha, vil kæmpe for at bevare Brøndby, som de husker klubben. Derudover bliver det kritiseret, at de 14 ejere af GFH er hemmelige. Det påpeges, at de nye ejere ikke forstår fællesskabet i Brøndby, der gør klubben til noget særligt.

Teksten kritiserer også Jan Bech Andersen for at forvandle Brøndby til en klon af fck.

Sangens melodi er på den velkendte ‘Åh Nutella’-sang, der blev brugt i slutningen af 2000’erne. Denne melodi er flere gange i Brøndbys historie blevet brugt til kritiske sange. Dette skete også med sange overfor Per og Anders Bjerregaard og deres dårlige ledelse af klubben. Og senere imod justitsminister Lene Espersen, da hun indførte hooliganregisteret.