Tror du virkelig at JBA og andre bare sidder paa deres haender og lader staa til? - Oscar (På SSO)

Breaking: fck-opstilling lækket før derby

fck’s startopstilling til mandagens derby er blevet lækket. Se Jacob Neestrups hemmelige startopstilling her.

Breaking news billede

Når fck mandag eftermiddag løber på banen i Parken til derbyet, er en del af den sædvanlige spænding før kampen forsvundet. Cheftræner Jacob Neestrups startopstilling er nemlig blevet lækket små 17 timer før kampstart. Vilfortpark.dk er kommet i besiddelse af startelleveren, og den er blevet verificeret hos flere uafhængige kilder.

Efter flere samtaler med kilder omkring Neestrups stab, kan vi nu afsløre den ellers tophemmelige startopstilling. Den deler vi naturligvis også med vores læsere samt Jesper Sørensen.

Neestrup har allerede udtaget sin trup, hvor han må undvære skadede Khouma Babacar, Theo Sander, David Khocholava og Nicolai Boilesen. Alligevel er der ingen overraskelser i startopstillingen, og de fleste Brøndby-fans bør tænke: “Det ser da meget rigtigt ud,” når de ser fck’s startellever.

Når man tænker på kampens vigtighed, er det faktisk overraskende, så forudsigelig Neestrup har været. Man kunne snildt have forventet større kreativitet forud for et derby. Sådan har det dog ikke været. fck-træneren har gået med de samme 11, der har spillet størstedelen af kampene i denne sæson.

fck-startopstilling til derby:

FCK-startopstilling imod Brøndby

Vilfort Park logo
 | Website

VilfortPark.dk er en hjemmeside om Brøndby IF. Vi publicerer kritisk indhold om klubben, giver vores medfans en mulighed for at få deres holdninger hørt og fortæller om klubbens historie.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments